Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel Get Tickets

Wednesday 7 December 2016 8:0 PM
Event Has PassedWhere you can find out more about the Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel .

All the latest Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel events can be found in search or see on the wikipedia page. Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel on wiki. Or look at the Youtube Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel on Youtube

The music festivals, trade shows, conferences, and other gatherings in the U.S. that set the standard for the event industry.
Belgium
Blankenberge
West-Vlaanderen , Belgium
46118 ⇧ ID of this event.  Is this your event? ✉Contact us (please add an event ID)  Make sure your information is up to date. Events happening in your city

How much does it cost to go on Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel?

Blankenberge Pier in Blankenberge is one of the top concert destinations in the country, with a wide variety of venues and performances. Fans of all types are able to find a price point they’re comfortable with.

How long does a Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel last?

Two hours. Concerts are typically two hours long, with a twenty-minute intermission. Start times for special events vary.

When will Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel

the date and time are shown at the beginning of the page. you will be able to enter the Blankenberge Pier - 2016-12-07

Where will the Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel take place?

Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel is appointed in a great place to theBlankenberge Pier. About which we can learn more in wikipedia Blankenberge Pier on wiki.
To find out ticket prices Nic Van der Marliere: een bekende Blankenbergenaar op de praatstoel click on Find Tickets
Rated
(4.58/5) based on 19 customer reviews

Locatie: Literatuurkamer, bibliotheek.
Toegang voor leden en -26-jarigen: €2, voor niet-leden: €5.
Vooraf inschrijven is verplicht.

Nic Van der Marliere (°1964) ging na zijn middelbare studies in het Maerlant Atheneum grondwettelijk recht studeren aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij ontdekte snel dat de advocatuur zijn ding niet was en koos resoluut voor een politieke loopbaan. Hij trad in de voetsporen van zijn (groot)ouders, die zowel langs moeders- als langs vaderskant actief waren in de liberale partij. Zijn betovergrootvader Jacobus De Langhe was de eerste burgemeester van Blankenberge. Grootvader Eugène was jarenlang gemeenteraadslid en schepen. Nics vader Julien zetelde jarenlang in het schepencollege en in de senaat. Zijn zus Kaat is nog steeds bedrijvig in de Blankenbergse politiek. Zelf was Nic Van der Marliere 12 jaar lang fractieleider van de Open VLD in onze stad. In de jaren ‘90 werkte hij voor Guy Verhofstadt en voor toenmalig Vlaams minister van onderwijs Marleen Vanderpoorten.

In 2002 maakte Nic Van der Marliere de overstap naar de diplomatie. Hij is sedert 2008 algemeen vertegenwoordiger van de Vlaamse regering in het Verenigd Koninkrijk. Hij is ook de inspirator van de Flanders Fields Memorial Garden in het hart van Londen. Als erkenning voor zijn rol bij de oprichting van deze speciale herdenkingstuin in 2014, werd hij in 2016 door koning Filip bevorderd tot Commandeur in de Kroonorde.

Blankenbergenaar, werereldburger én cultuurminnaar Nic Van der Marliere is de geknipte man voor een veelbelovend interview op 7 december (om 20 uur) in de Literatuurkamer.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Links:
Event details at uitinvlaanderen.be! (Info)
9evnts is not host or creator of this event.

Events in USA. What's on in United States of America with 9E, the guide to events in USA. Events happening in your city

Sorry, we have no events matching your request

Top Events in the Blankenberge 2016-12-07 USA. With the sheer size and diversity of the USA, large events are going on nearly somewhere in the country almost every week. Fireworks. Public holidays.
Sorry, we have no events matching your request

Boston Events | Chicago Events | New York Events | Houston Events | Los Angeles | Philadelphia Events